З квітня по вересень , у центральній частині гірськолижного курорту «Буковель», в оточенні мальовничих гір на березі озера, свої двері відчиняє затишний ресторан «Риба Grill».
У великому мангал-меню гостям пропонуються м'ясні та рибні страви.
До фірмових страв ресторану відносять:
- запечені ребра коропа,
- карпатську форель,
- дорадо,
- смажені ставриди й анчоуси, кальмари,
- баранячі ребра,
- курячі крильця,
- кебаби з ягняти й курки,
- шашлик курячий
- шашлик зі свинячого ошийка.
На гарнір до основних страв кухарі подають:
- хумус з оливками або чилі,
- запечену цвітну капусту з соусом тахіні,
- сирну тарілку
- мікс українського сала.
Для любителів солодкого в ресторані готують традиційні європейські десерти, фірмове морозиво власного приготування. Карта напоїв містить лимонади, фреші, смузі, какао й кавові коктейлі, смузі та всякі сорти чаю, а також фірмові напої: квас, журавлинний, малиновий і вишневий морси. В алкогольній карті гості можуть обрати класичні й оригінальні коктейлі, міцний алкоголь, свіже розливне й кегове пиво, а також усілякі європейські вина.