У самому центрі Прилук, на вулиці Київській, розмістилося кафе-піцерія «ARoma».
У розпорядженні гостей основний і бенкетний зали, а також літній майданчик.
Особливістю закладу є фірмове живе пиво «Schulz», яке варять перед очима відвідувачів на професійному обладнанні.
Основу меню складають популярні європейські, італійські та японські страви. Кухарі готують закуски, сендвічі, салати, спагеті, супи, понад 20 видів піци, основні гарячі страви, гарніри, соуси, спайсі й макі суші, класичні та за...
У самому центрі Прилук, на вулиці Київській, розмістилося кафе-піцерія «ARoma».
У розпорядженні гостей основний і бенкетний зали, а також літній майданчик.
Особливістю закладу є фірмове живе пиво «Schulz», яке варять перед очима відвідувачів на професійному обладнанні.
Основу меню складають популярні європейські, італійські та японські страви. Кухарі готують закуски, сендвічі, салати, спагеті, супи, понад 20 видів піци, основні гарячі страви, гарніри, соуси, спайсі й макі суші, класичні та запечені роли, суші й сети.
До фірмових позицій меню відносять:
- піцу «ARoma» з курячим філе у вершковому соусі, з грибами, соусом песто та моцарелою,
- сендвіч з шинкою і картоплею фрі,
- салат «Чечіль» з копченою куркою,
- місо суп, вершковий суп з куркою,
- стейк із сьомги у вершковому соусі,
- курку «Капрічіо» під вершково-гірчичним соусом,
- рис тяхан з яловичиною та овочами.