Ресторан «Кампана» розмістився в Чернівцях, на вулиці Воробкевича, поруч з мальовничою парковою зоною.
Тут гостям представлено асортимент авторських страв європейської, української та японської кухонь. Основний акцент у меню зроблено на стравах, які готують за технологією су-вид і запікають у хоспері. Також у закладі спеціалізуються на приготуванні стейків, м'ясо сухої витримки для яких зберігається в спеціальних камерах Dry Ager.
Відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, суші, супи, салати, основні страви та стейки, гарніри, соуси, авторські десерти.
До фірмових позиціях меню ресторану «Кампана» відносяться:
- рататуй у запеченому баклажані,
- борщ з часниковими грінками,
- тортеліні зі шпинатом і сиром,
- філе міньйон з печінкою фуа-гра під винним соусом,
- форель на грилі,
- груша, запечена з медом і корицею.
Розкішний інтер'єр ресторану оформлений дизайнерами в стилі модерн - теплі кремові й шоколадні відтінки, м'які крісла з оксамитовою оббивкою і високими спинками, різьблені меблі й декор з натурального дерева.
До послуг відвідувачів основний зал, а також просторий бенкетний зал, місткістю 100 персон. Спеціально для маленьких гостей у ресторані обладнана сучасна дитяча ігрова кімната з приставками, розвиваючими іграшками та книгами.
Для любителів ароматного і димного кальяну розроблена тютюнова карта.
Часто в ресторані «Кампана» влаштовують бенкети, фуршети, корпоративні заходи, весільні й сімейні свята, тематичні майстер-класи.
Часто вечорами у вихідні дні грають живу музику.