Ресторан «Пікнік» зустрічає своїх гостей у Чернівцях, на вулиці Буковинській.
Заклад включає кілька залів, зокрема основний з майданчиком для танців і сценою для музикантів, бенкетний зал на 40 персон, а також караоке-зал з сучасним акустичним обладнанням. Інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики й витриманий у теплих пісочних і коричневих відтінках.
У меню закладу переважають популярні страви європейської та української кухонь. Кухарі «Пікніка» готують холодні й гарячі закуски, салати, супи, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, гарніри, соуси, десерти.
Акцент зроблено на стравах, які запікають на грилі й на мангалі - люля-кебаб з яловичини, свинини, баранини, курки з томатами чері, руколою і сиром сулугуні, шашлик зі свинини з лавашем, цибулею і свіжою зеленню, свинячі ребра в глазурі, яловиче ребро з картоплею і спеціями, свиняча нога з картопляними крокетами.
Також до фірмових страв ресторану відносяться:
- медальйони з яловичої вирізки з лисичками,
- каре з молодої свинини в глазурі,
- стейк «Шатобріан»,
- яловича печінка в брусничному соусі,
- овочі-гриль зі спинкою барана на кістці,
- м'ясна дошка «Пікнік» з домашніми ковбасками-гриль, мюнхенськими ковбасками, запеченою картоплею і тостами,
- салат «Пікнік» з беконом, томатами, яйцем і зеленню,
- салат «Скандинавський» з сьомгою,
- юшка «Царська» з сьомги, тріски, креветок і печериць,
- форель з соусом з білих грибів,
- шоколадний фондан.