У самому центрі Чернівців, на вулиці Головній, розмістився м'ясний ресторан «Реберня «Під Арсеналом».
Головний акцент у меню зроблено на м'ясних та рибних страв, які готують на відкритому вогні.
Серед фірмових позицій відзначають:
ребра на вогні,
яловичий антрекот,
скумбрію-гриль,
мариновану домашню бринзу,
картоплю на грилі з яйцем і беконом,
овочі гриль.
Для ласунів є морозиво і сорбети в асортименті.
Барна карта пропонує каву і кавомікси, фреші, чаї, лимонад, а також крафтове...
У самому центрі Чернівців, на вулиці Головній, розмістився м'ясний ресторан «Реберня «Під Арсеналом».
Головний акцент у меню зроблено на м'ясних та рибних страв, які готують на відкритому вогні.
Серед фірмових позицій відзначають:
- ребра на вогні,
- яловичий антрекот,
- скумбрію-гриль,
- мариновану домашню бринзу,
- картоплю на грилі з яйцем і беконом,
- овочі гриль.
Для ласунів є морозиво і сорбети в асортименті.
Барна карта пропонує каву і кавомікси, фреші, чаї, лимонад, а також крафтове пиво і правдиве пиво Львова.