У самому центрі Ірпеня, на площі Шевченка, розмістилас одна з кав'ярень-кондитерських мережі «Львівська майстерня шоколаду».
Затишний інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасної класики - теплі рожеві й коричневі відтінки, елегантні меблі з натурального дерева темних порід, білосніжні мереживні скатертини ручної роботи, настінні малюнки й жива зелень.
Особливістю закладів мережі вважається великий вибір шоколаду, який готують за старовинними європейськими рецептами. У вітрині відвідувачам представлено асортимент цукерок ручної роботи з шоколаду, марципану, праліне, трюфеля, а також солодка випічка, шоколадні фігурки на різну тематику.
У меню представлено понад 40 видів цукерок, серед яких виділяють: «Кайзервальд», «Чоколядовий бамбетель», «Львівська амурка», «Кавова імпреза», «Бонг», «Софі», «Карамелія», «Марц і панна», «Шварцвальд», «Біла Говерла», «Серце Львова».
Десертна карта «Львівської майстерні шоколаду» містить фірмову випічку, печиво, тістечка, торти, десерти.
До фірмових ласощів закладу відносяться:
- львівський сирник,
- пиріг «Банофі» з пісочним печивом, бананом, згущеним молоком і вершками,
- шоколадне тістечко «Таневроті» з бананом у чорному шоколаді й мигдальних пластівцях з кулькою морозива,
- сирно-чорничний десерт,
- шоколадно-мигдальне сабле «Шоколадна сфера» зі смородиновим желе,
- кварк з солоною карамеллю і шоколадом.
Гостям тут готують американо, еспресо і кавомікси, кавові напої з гарячим шоколадом, понад 5 видів гарячого шоколаду, зокрема й фірмовий шоколад по-львівськи з корицею, гвоздикою і сиропом Амарето, а також імбирний, трав'яний, фруктові та ягідні чаї, авторські молочні коктейлі.