«Будьмо» - це заміський ресторанно-готельний комплекс, який розкинувся в передмісті Івано-Франківська.
У розпорядженні гостей основний зал ресторану, місткістю 170 персон, а також бенкетний зал для 50 запрошених. Крім того, на території комплексу є дитячий ігровий куточок і літня тераса у внутрішньому дворику.
Меню ресторану пропонує широкий асортимент традиційних і авторських страв галицької, української, європейської кухонь, які кухарі готують виключно з натуральних свіжих продуктів.
Акцент у меню зроблено стравах з м'яса і риби, які запікають на грилі й дровах місцевого походження.
Гості можуть замовити салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, основні страви з м'яса, птиці та риби, страви, приготовані на відкритому вогні, страви для компаній, гарніри, десерти.
Серед фірмових позицій меню «Будьмо» відзначають:
- лаваш з овочами й куркою,
- деруни «Будьмо» зі свининою та вершковим соусом,
- банош з бринзою і шкварками,
- теплий салат з телятини,
- грибну юшку з білих грибів,
- дорада з голландським соусом,
- медальйони зі свинини в беконі,
- куряче філе з сиром моцарела й в'яленими томатами,
- стейк «Рібай»,
- короп-гриль,
- мусовий шоколадний торт з вишневим конфі.
Велика барна карта ресторану містить домашній лимонад і узвар, молочні шейки, натуральну каву й кавові мікси, фреші, розливне і пляшкове пиво, класичні коктейлі, міцний алкоголь, а також вина України, Угорщини, Іспанії, Італії, Чилі, Франції, Грузії, Молдови.
Кожні вихідні в ресторані «Будьмо» грають живу музику.