«Butch» - це м'ясний ресторан і винний бар, який розмістився в центрі Івано-Франківська, на вулиці Павла Тичини.
Головний акцент у меню зроблено на стравах з витриманої мармурової яловичини, яку зберігають у спеціальних холодильних шафах. Крім цього, у закладі готують авторські страви американської та європейської кухонь.
Гості можуть замовити закуски, салати, перші страви, стейки, які подають з карамелізованою морквою, шпинатом і кукурудзою, а також страви з м'яса, птиці, риби, приготовані на відкритому вогні, гарніри та десерти.
Коронними позиціями меню «Butch» вважаються:
- стейк «Портерхаус»,
- запечені телячі мізки з питою й овочами,
- свинячі ребра BBQ з картоплею фрі й овочами,
- біфштекс з томатною сальсою, картопляним пюре і шпинатом,
- курячий шніцель з салатом зі свіжих овочів,
- стейк «Міньйон»,
- стейк з лосося з картопляним пюре, броколі й спаржею,
- тартар з мармурової телятини,
- хумус зі свіжими овочами й м'яким яйцем,
- теплий салат з телятиною, булгуром, авокадо і крем-сиром,
- салат з малосольним філе лосося, каперсами і йогуртовою заправою,
- рибний суп з креветками, лососем і мідіями,
- бургер «Surf & Turf» з яловичиною і тигровою креветкою.
Велика барна карта містить малиновий, апельсиновий, чорничний лимонад, соки, каву й кофемікси, зокрема й фірмовий капуоранж і капугрей, домашні чаї, алкогольні гарячі коктейлі, міцний алкоголь, пиво, кілька сортів віскі, а також вина Італії, Іспанії Аргентини, Південної Африки, Грузії, України, Чилі.