У декількох хвилинах їзди від Івано-Франківська, на дорозі в Буковель, розкинувся готельно-ресторанний комплекс «Шато Рояль», стилізований під середньовічний замок.
У розпорядженні гостей ресторану з однойменною назвою просторий бенкетний зал, розрахований на 250 персон.
Елегантний інтер'єр оформлений у стилі сучасної класики - пісочні й білі відтінки, колони, кришталеві люстри.
Меню містить широкий асортимент популярних страв європейської та української кухонь в авторській інтерпретації шеф-...
У декількох хвилинах їзди від Івано-Франківська, на дорозі в Буковель, розкинувся готельно-ресторанний комплекс «Шато Рояль», стилізований під середньовічний замок.
У розпорядженні гостей ресторану з однойменною назвою просторий бенкетний зал, розрахований на 250 персон.
Елегантний інтер'єр оформлений у стилі сучасної класики - пісочні й білі відтінки, колони, кришталеві люстри.
Меню містить широкий асортимент популярних страв європейської та української кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря, які готують з натуральних свіжих продуктів.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, основні страви з м'яса й риби, а також гарніри та десерти.
Серед фірмових страв меню ресторану «Chateau royal» відзначають:
- курячий рулет,
- теплий салат з телятини,
- лосось під ікорно-вершковим соусом,
- куряче філе під соусом Дор Блю,
- печериці фаршировані в беконі,
- грибну юшку зі слойкою з шинкою і кунжутом,
- стейк з телятини з соусом із зеленого горошку,
- медальйони зі свинини під вершковим соусом,
- люля-кебаб зі свинини під соусом Барбекю,
- свинячі ребра під медовим соусом.