У передмісті Івано-Франківська гостя зустрічає ресторан «Коzачок».
Затишний інтер'єр доповнюють меблі та оздоблення з натурального дерева, дикий камінь і жива зелень, повітряний текстиль. У розпорядженні гостей закладу затишний зал на першому рівні, де часто проходять сімейні свята і приватні вечірки. На другому поверсі ресторану обладнаний просторий бенкетний зал, який розрахований на 120 осіб.
У меню гості знайдуть великий вибір популярних і авторських страв української кухні, які готують за старовинними рецептами в сучасній авторській інтерпретації шеф-кухаря. Тут подають холодні закуски, салати, перші страви, гарячі закуски, страви з м'яса й риби, пасти, гарніри, десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
- «Коzацка м'ясна закуска» з балику, домашньої ковбаси, грудинки,
- салат «Коzачок» з козацькою ковбасою, тушкованими овочами, маринованими грибами під медово-гірчичним соусом,
- борщ «Коzацкій» з грінками й меленим салом,
- м'ясо з дерунами та шкварками «Коzацкi витребеньки»,
- вареники з капустою, картоплею і м'ясом «Коzацька макітра»,
- м'ясна страва «Коzацьке застілля»,
- медальйони з телятини зі спаржею «Телячі ніжності»,
- курячі медальйони в беконі,
- стейк з лосося під апельсиновим соусом,
- макарони з телятиною і в'яленими томатами,
- шоколадний фондан з морозивом.
Часто в ресторані «Коzачок» проводять весільні свята, бенкети, фуршети, корпоративні та сімейні свята.
Тут є майданчик для танців і грають живу музику.