Ресторан «Надія» розмістився на території готельного комплексу з однойменною назвою, який стоїть у самому центрі Івано-Франківська.
У меню гостям представлений широкий асортимент традиційних українських і популярних європейських страв.
У розпорядженні гостей ресторану три просторі зали й літня тераса біля фонтану.
Зал «Національний», який розрахований на 300 персон, витриманий в автентичному українському стилі - дерев'яна барна стойка ручної роботи, вишиванки й кераміка.
Головною прикрасою залу служить вітражна гуцульська тарілка зі старовинним орнаментом.
Тут відвідувачі можуть замовити:
-
фірмову юшку з карпатських білих грибів,
-
гірську форель, смажену з карамелізованими апельсинами,
-
телятину по-полонинськи,
-
фірмові вареники з ягодами,
-
млинці під бузиновим сиропом як десерт.
Крім того, акцент зроблено на м'ясних делікатесах власного приготування.
Зал «Європейський», який здатен вмістити 100 гостей, оформлений у класичному стилі й витриманий у теплих пісочних відтінках.
Тут гостям подають популярні європейські страви, серед яких виділяють фірмові:
- суп «Рамен»,
- запечений сир «Камамбер» з брусничним соусом і тостами,
- севіче з лосося,
- креветки «Карі Умами»,
- равіолі з Феррари.
Часто тут проходять святкування ювілеїв, днів народжень, заручин, весіль і хрестин.
В алкогольній карті ресторану наголос зроблено на вишуканих винах Італії, Франції, Грузії та Молдови.
На літній терасі ресторану, яка прикрашена живою зеленню, відвідувачам подають авторські коктейлі, десерти, а також готують м'ясні страви в печі Хоспер.