«Пан Кабан» - це паб, який зустрічає гостей у центрі Івано-Франківська, на вулиці Січових Стрільців.
Заклад міститься в підвальному приміщенні піцерії «Тіп Топ». Атмосферний інтер'єр виконаний у стилі мисливського будиночка з цегляним мурованням стін, масивними меблями з натурального дерева й опудалами диких кабанів на стінах.
Основний акцент у меню закладу зроблено на м'ясних стравах, які запікають на відкритому вогні.
Родзинкою паба є справжня американська піч «Big Green Egg», в якій готують фірмові страви перед очима відвідувачів. Гості можуть замовити закуски, салати, перші й основні страви, страви, приготовані на грилі й у печі, гарніри, страви для компаній, піцу на тонкому тісті з різними начинками, вареники, пивні снеки, а також десерти.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- салат «Пан Кабан» з помідорами, бринзою, копченою ковбаскою і зеленню,
- сирний суп з копченими ребрами,
- яловичий язик у сметані,
- сковорідка з телятиною,
- свинячий стейк на кістці,
- пивні крила,
- піца «Панська фірмова» з бужениною, салямі й мисливськими ковбасками.
Часто в пабі проходять трансляції спортивних подій і футбольних матчів.