У самому центрі Івано-Франківська, на вулиці Незалежності, гостей зустрічає рестобар «Poverh».
У розпорядженні гостей просторий дворівневий зал із затишними обідніми зонами. Інтер'єр рестобару виконаний у стилі лофт - контрастна бежево-чорна колірна гама, лаконічні меблі та оздоблення з натурального дерева, метал і скло, стіна з живого моху, зелень і панорамні вікна.
У меню відвідувачам представлено широкий асортимент популярних і авторських страв італійської, європейської та іспанської кухонь. Акцент зроблено на холодних і гарячих тапасах, а також на піці, яку випікають на тонкому тісті з різними варіантами начинок.
Також гості можуть замовити салати, перші й основні страви, а також десерти.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- піцу на чорному тісті з чорнилом каракатиці з начинкою з креветок, моцарели й руколи з вершковим соусом,
- піцу «Прошуто крудо» з моцарелою, томатами чері, прошуто і соусом «Пілаті»,
- сирну лазанью з трюфельною пастою,
- чорні папарделе з лососем по-тосканськи,
- чорні спагеті з креветками,
- холодний тапас з карпачо з лосося, трюфельним соусом і каперсами,
- гарячий тапас зі смаженої курячої грудинки, начиненою шпинатом і кремовим сиром,
- крем-суп з моцарелою і лососем,
- салат «Нісуаз» з сомом і лимонно-гірчичною заправою,
- боул з лососем у медовій глазурі з сезонними овочами та картоплею,
- телятину зі спаржею на подушці з цвітної капусти.
Серед напоїв у закладі представлені кава, кавомікси, чаї, класичний, імбирний і ягідний лимонад, смузі, фреші.
У барній карті акцент зроблено на різних коктейлях, які готують на основі горілки, бурбона, віскі, рому, текіли, джину, бренді, шампанського.
Крім того, є пиво, міцний алкоголь, вина Італії у бокалах.
На території рестобару відкритий винний бутик, де відвідувачі можуть придбати червоні, рожеві та білі італійські вина.