Ресторан «Прованс» розмістився на вулиці Петра Сагайдачного в селі Підгір'я, недалеко від Івано-Франківська.
Заклад являє собою розкішний заміський особняк з просторою прилеглою територією.
У розпорядженні гостей ресторану основний зал, місткістю 250 персон, бар, де можуть відпочити 60 відвідувачів одночасно, бенкетний зал, а також літня тераса і дитячий ігровий майданчик.
Елегантний інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі стиль сучасної класики й елементи декору в стилі французького Провансу - ніжні молочні відтінки в оформленні, вишукані меблі, білосніжні скатертини, повітряний текстиль, живі квіти, колони й кришталеві люстри.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних європейських, французьких, українських страв за авторськими й домашніми рецептами.
Відвідувачам подають холодні закуски, салати, перші й основні страви, страви, приготовані на відкритому вогні, гарніри, соуси та десерти. Фірмовими позиціями меню закладу вважаються:
- рулети з лосося з тар-таром з баклажанів і томатів,
- салат «Прованс» з прошуто, сиром дорблю і томатами,
- суп з морепродуктами і рибою «Буйабес де Марсель»,
- мідії в гострому томатно-вершковому соусі,
- лапка кролика з кремом з коренеплодів,
- гусяча грудка з варенням з помідорів чері,
- медальйони дорблю з вишневим соусом,
- форель з томатами під соусом Тар-тар,
- стейк зі свинини на кістці з карамелізованим болгарським перцем під апельсиновим соусом,
- лосось з тигровими креветками під горчічно- вершковим соусом «Дарн де Сомон»,
- філе телятини на грилі,
- стейк з лосося,
- десерт з груші в шоколаді «Прованс».
Барну карту ресторану становлять розливне і пляшкове пиво асортимент міцного алкоголю, а також ряд класичних коктейлів.
Регулярно в «Провансі» проходять весільні церемонії, банкети і фуршети.