Ресторан «Reikartz Карпати» розмістився на території однойменного готелю, який стоїть у мальовничій місцевості недалеко від Івано-Франківська, у селищі Жденієво.
У розпорядженні гостей основний зал ресторану, розрахований на 50 персон, а також кальянний бар, місткістю 12 персон і лобі-бар для 10 відвідувачів.
Вишуканий інтер'єр закладу витриманий у стилі сучасної класики - білі цегляні стіни, елегантні м'які стільці кольору слонової кістки, невеликі столики, оздоба з натурального дерева й приглушене освітлення.
В основі меню представлені традиційні страви закарпатської, української та європейської кухонь.
У ранковий час гостям подають комплексні сніданки.
Крім того, у меню гості знайдуть різноманітні салати, холодні й гарячі закуски, перші й основні страви з м'яса, птиці та риби, гарніри, солодку випічку і десерти.
Обіди та вечері в ресторані подають у форматі шведського столу.