Ресторан «Титанік» зустрічає своїх гостей у центральній частині Івано-Франківська, на вулиці Симона Петлюри.
Оригінальний інтер'єр закладу стилізований під палуби однойменного корабля - витончені меблі з арки, кремово-коричневі відтінки в оформленні, обробка з натурального дерева, білосніжні скатертини.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, банкетний зал з місткістю на двісті персон, а також літній майданчик для п'ятдесяти гостей з декоративним водоспадом і фонтаном.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та української кухонь. У меню можна знайти холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, соуси, десерти.
Акцент зроблено на стравах, приготованих на відкритому вогні на мангалі.
До фірмових страв закладу відносяться:
- салат «Beef» з телячою вирізкою, томатами, баклажанами й томатами чері,
- філе форелі з цвітною капустою і горіховим соусом,
- фрікасе з телятини з броколі,
- медальйони зі свинини в беконі з грибним соусом,
- качина грудка з соусом з лісових ягід,
- сирні кульки з соусом тартар,
- філе свинини під гірчичним соусом,
- грибний крем-суп,
- голубці з савойської капусти,
- морозиво, смажене з шоколадним соусом.
Часто тут проходять бенкети, сімейні свята, фуршети, весільні урочистості та корпоративні заходи.