У самому центрі Івано-Франківська гостей зустрічає сімейний ресторан «Vinigret».
У розпорядженні гостей основний зал на першому поверсі, місткістю 50 персон, бенкетний зал на другому рівні, розрахований на 100 запрошених, лаунж-зона з кальянами, а також літня тераса з затишними альтанками.
Спеціально для маленьких відвідувачів обладнано дитячий ігровий майданчик і дитячу кімнату. Інтер'єр закладу оформлений у стилі сучасної класики - теплі кремові й коричневі відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева, жива зелень.
Основу меню ресторану складають популярні страви європейської, української та японської кухонь. Акцент зроблено на стравах, які запікають у печі хоспер - ніжка індички з буряком, сиром рокфор і ягідним соусом, курча табака з перцем чилі й томатами чері, шашлик з яловичини з томатами чері й прянощами, шашлик зі свинини, «Челогач-стейк», «Денвер-стейк», стейк «Рибай», «Пеппер-стейк», «Клаб-стейк», запечені печериці та овочі-гриль.
Крім цього, відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, перші страви, основні страви з м'яса, птиці та чорноморського вилову, страви для вегетаріанців, а також соуси, гарніри, десерти.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- скумбрію від шефа з сиром моцарела, відвареним буряком, соусом з фети, чіпсами з пармезану і томатами чері,
- сет для компанії «Ситний Vinigret»,
- баклажани з рататуєм під моцарелою,
- бургер «Максі Роял» з котлетою з яловичини, базиліком, томатами, сиром гауда і грибним жульєном,
- салат «Vinigret» з соусом з хрону,
- салат з філе індички й винним яблуком,
- юшку з осетра,
- десерт «Груша в карамелі».
Окремо розроблено дитяче меню. Також щонеділі в ресторані проходять творчі й кулінарні майстер-класи для дітей.
Для любителів покурити ароматний і димний кальян в ресторані є велика тютюнова карта.