В історичній частині міста Івано-Франківськ, на вулиці Незалежності, гостей зустрічає ресторан «Вино & м'ясо».
Заклад працює у форматі стейк-хауса і винного бару. Затишний інтер'єр ресторану дизайнери виконали в класичному стилі з оригінальними елементами декору - цегляні стіни, тепла коричнева колірна гама, шкіряні дивани й м'які подушки, сокири та ножі на стінах.
Основу меню складають популярні й авторські страви європейської кухні, які готують з натуральних і свіжих продуктів. Акцент зр...
В історичній частині міста Івано-Франківськ, на вулиці Незалежності, гостей зустрічає ресторан «Вино & м'ясо».
Заклад працює у форматі стейк-хауса і винного бару. Затишний інтер'єр ресторану дизайнери виконали в класичному стилі з оригінальними елементами декору - цегляні стіни, тепла коричнева колірна гама, шкіряні дивани й м'які подушки, сокири та ножі на стінах.
Основу меню складають популярні й авторські страви європейської кухні, які готують з натуральних і свіжих продуктів. Акцент зроблено на стравах від м'ясника Білла, які готують на відкритому вогні зі свинини, яловичини, баранини, птиці й риби.
Також у ресторані можна замовити холодні й гарячі закуски, салати, соуси, десерти.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- шашлик зі свинячого ошийка,
- каре ягняти,
- каре телятини,
- шашлик з телятини,
- стейк «Рибай»,
- півня-гриль «Клюке»,
- форель- гриль,
- стейк з лосося,
- грузинський пиріг,
- карпачо з телятини,
- закуску «Норвезька» з лососем, сиром філадельфія і кедровими горіхами,
- хліб з тандира з сирним соусом,
- салат від шефа «Грильований» з овочів, запеченими на відкритому вогні під оригінальним соусом,
- теплий салат з телятиною-гриль.