У мальовничому Придніпровському парку, на вулиці Коцюбинського, в Кременчуці розмістилося кафе «Батькова Паста».
Основу меню закладу складають популярні страви домашньої італійської кухні, які готують за рецептом шеф-кухаря з Неаполя Гайдая Чотті. Гості можуть замовити пасту, яку готують самостійно, а також піцу на тонкому тісті, п’ядину, закуски, салати, супи, солодкі пироги.
Коронними стравами кафе вважаються:
теплий салат з куркою, в'яленими помідорами й грильованим хлібом,
брускет...
У мальовничому Придніпровському парку, на вулиці Коцюбинського, в Кременчуці розмістилося кафе «Батькова Паста».
Основу меню закладу складають популярні страви домашньої італійської кухні, які готують за рецептом шеф-кухаря з Неаполя Гайдая Чотті. Гості можуть замовити пасту, яку готують самостійно, а також піцу на тонкому тісті, п’ядину, закуски, салати, супи, солодкі пироги.
Коронними стравами кафе вважаються:
- теплий салат з куркою, в'яленими помідорами й грильованим хлібом,
- брускета з паштетом з печінки індички й перцевим варенням,
- капелеті з сиром і шпинатом,
- холодний томатний суп,
- п’ядина з прошуто крудо і листям салату,
- піца з тунцем, прошуто і цибулею.
Регулярно в кафе проходять дитячі кулінарні майстер-класи - щовівторка діти під керівництвом шеф-кухаря готують піцу, а в щочетверга – пасту.
Затишний інтер'єр кафе виконаний у теплих кавових і пісочних відтінках, а також доповнений меблями й оздобою з натурального дерева, справжнім каміном і панорамними вікнами.