Ресторан «Стейк Хаус» розмістився в самому центрі Миколаєва, на вулиці Пушкінській.
Затишний інтер'єр закладу оформлений у стилі сучасної класики з елементами живопису і вінтажу.
У меню гостям представлено великий вибір популярних страв європейської та української кухонь. Акцент зроблено на стейках, які в ресторані готують з мармурової яловичини з різним ступенем просмажування.
До фірмових позицій відносяться:
- стейк Рибай,
- стейк Ковбой,
- стейк Нью-Йорк,
- яловиче філе «Вишнева телятина» під вишневим соусом,
- медальйони з телятини з малиновим соусом,
- морський салат «Дель Маре» з тигровими креветками, авокадо, каперсами, карамболою і соусом «Айолі» ,
- брускети з лососем, томатом, руколою і сирним соусом,
- брускети з прошуто, базиліком, каперсами і мікрогріном,
- стейк сьомги під сирним соусом,
- мідії у вершковому соусі.
Для любителів солодкого в ресторані подають тістечка, торт «Наполеон», запечене яблуко з горіхами й морозивом.
У барній карті представлено широкий асортимент міцного алкоголю, кегове пиво і закуски до нього, а також великий вибір коктейлів, фірмовий чай власного приготування, авторські лимонади й молочні коктейлі.
Винна карта містить асортимент італійських, українських, грузинських, чилійських вин.
Часто в закладі влаштовують вечори з живою музикою і караоке.