У самому центрі Новомосковська розмістився ресторан азіатської кухні «Port Jackson».
Велике меню закладу пропонує своїм гостям асортимент популярних страв японської, тайської, китайської, європейської та італійської кухонь.
Особливістю ресторану вважається приготування всіх страв меню з натуральних свіжих продуктів за традиційними рецептами. Тут можна замовити роли, суші, салати, сети, супи.
Серед фірмових позицій меню ресторану відзначають:
рол «Фітнес-рол» з огірком, помідором і авока...
У самому центрі Новомосковська розмістився ресторан азіатської кухні «Port Jackson».
Велике меню закладу пропонує своїм гостям асортимент популярних страв японської, тайської, китайської, європейської та італійської кухонь.
Особливістю ресторану вважається приготування всіх страв меню з натуральних свіжих продуктів за традиційними рецептами. Тут можна замовити роли, суші, салати, сети, супи.
Серед фірмових позицій меню ресторану відзначають:
- рол «Фітнес-рол» з огірком, помідором і авокадо,
- рол «Рок-н-рол» з куркою, ікрою масаго, кунжутом, огірком і сиром філадельфія,
- рол «Самурай» зі смаженим лососем,
- рол «Вабі сабі» з королівською креветкою та авокадо,
- «Salmon Lime» з лососем, креветками, лимоном і авокадо,
- місо-суп з куркою, кунжутом і локшиною удон,
- салат з лососем теріякі, перепелиними яйцями й сиром пармезан,
- сет «Port Jackson» з ролами «Філадельфія класик», «Філадельфія бум», «Акаі», «Макі рол» з огірком.
Гості можуть замовити фірмову локшину Удон з морським коктейлем, соусом теріякі й перцем, гречану локшину Соба з куркою, овочами й соусом «Тонкацу», рис Тяхан з телятиною. Тим, хто віддає перевагу європейської кухні, тут приготують піцу на тонкому тісті й усякі бургери.
У меню виділяють:
- піцу «Неаполітано» з курячим філе беконом, шинкою, помідорами, оливками й соусом гриль під сиром моцарелла,
- піцу «М'ясне асорті» з беконом, свининою, куркою, яловичиною із зеленню під фірмовим соусом,
- піцу «Морська» з лососем холодного копчення, стиглими помідорами, оливками й сирним соусом,
- бургер «Port Jackson» з яловичою котлетою, маринованими огірками, смаженим яйцем, копченим беконом і сиром моцарела.