На вулиці Садовій в Умані розмістився ресторан м'яса і вина «Black Bull». Заклад позиціонує себе як стейк-хаус.
Затишний інтер'єр виконаний у сучасному стилі з елементами лофт - теплі пісочні відтінки, цегляне муровання, панорамні вікна, тематичні елементи декору з металу.
У меню представлений асортимент популярних страв європейської та американської кухонь.
Родзинкою меню вважаються страви, які готують на грилі й у печі хоспер. Основний акцент зроблено на стейках різного ступеня просмажуванн...
На вулиці Садовій в Умані розмістився ресторан м'яса і вина «Black Bull». Заклад позиціонує себе як стейк-хаус.
Затишний інтер'єр виконаний у сучасному стилі з елементами лофт - теплі пісочні відтінки, цегляне муровання, панорамні вікна, тематичні елементи декору з металу.
У меню представлений асортимент популярних страв європейської та американської кухонь.
Родзинкою меню вважаються страви, які готують на грилі й у печі хоспер. Основний акцент зроблено на стейках різного ступеня просмажування.
Гості можуть замовити:
- стейк «Рибай» з посіченої яловичини,
- стейк «Філе Міньйон» з центральної частини яловичини,
- стейк «Нью-Йорк»,
- стейк зі свинини на кістці,
- пепер стейк «Шатобріан»,
- каре молодого ягняти.
Серед фірмових страв відзначають:
- бульйон з лососем гриль і лапою удон,
- тар-тар з телятини,
- теплий салат «Привіт з Одеси» з телятиною гриль і медово-гірчичною заправою,
- бургер «Bull Burger» з телятиною, сиром чеддер і соусом Биф,
- дорада-гриль з соусом песто.