У центральній частині Умані, на вулиці Гайдамацькій, розмістився ресторан «Фабрикант».
У розпорядженні гостей два рівні, які включають основний зал з барною стойкою і плазмовими екранами, за допомогою яких тут часто транслюють спортивні події та футбольні матчі. На другому поверсі розмістився бенкетний зал, де вечорами лунає скрипка й акордеон.
Елегантний інтер'єр виконаний у стилі європейської класики - меблі та оздоблення з темних порід дерев, пісочні, шоколадні та насичені кобальтові відтінки, дорогий текстиль, картини в позолочених рамах, світильники-канделябри, чорні-білі світлини й жива зелень.
У меню представлено широкий асортимент популярних і авторських страв європейської кухні - холодні й гарячі закуски, салати, вареники, пельмені власного виробництва, супи, пасти, гарніри, основні страви зі свинини, яловичини, баранини, кролика, риби, пивні закуски, страви, приготовані на мангалі, десерти й млинці з різними начинками. Щоранку в ресторані подають комплексні сніданки.
Фірмовими стравами закладу вважаються:
- салат «Фабрикант» з телятиною, беконом і сиром пармезан,
- гратен з мідіями й шпинатом,
- деруни з сулугуні, беконом і помідорами,
- крем-суп з лосося з вершками,
- спагеті з броколі й креветками,
- форель з соусом песто й овочами-гриль,
- дорада з японським рисом й ікорним соусом,
- телятина з горгондзолою і смаженою полентою,
- ескалоп зі свинини з моцарелою,
- куряча грудка, начинена шпинатом і овочевим рататуєм,
- ростбіф з м'ясом птиці в мандариновому соусі,
- десерт «Банана Бліс».