На території мальовничого дендропарку «Софіївка» в Умані гостей зустрічає ресторанний комплекс «Червоний став».
Заклад розмістився поруч з трасою Київ-Одеса, на березі ставу.
До послуг відвідувачів обладнані чотири окремі зали, літній майданчик, альтанки біля води, окремі намети для невеликих компаній.
Велике меню закладу містить асортимент страв європейської, української, кавказької, східної та авторської кухонь. Гості можуть замовити салати, закуски, перші страви, основні страви з м'яса й риби, десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують на відкритому вогні.
Фірмовими позиціями вважаються:
- шніцель «По-жіночому»,
- крученики з грибами,
- м'ясо «По-гавайски»,
- деруни зі сметаною,
- стейк із сьомги,
- салат «Ніжність» з кальмарами і яблуками,
- млинці з сиром.
Часто в ресторані проходять весільні свята, корпоративні заходи, сімейні свята, бенкети й фуршети. Крім цього, у закладі надають послуги кейтерінгу.