На вулиці Машинобудівників у Вишневому розмістилася затишна піцерія «Capone Pizzeria Bar».
Заклад складається з великого бенкетного залу з баром, літнього майданчика й залу з двома більярдними столами.
Кухарі «Capone Pizzeria Bar» спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та італійської кухонь.
У меню гості знайдуть салати, супи, закуски, брускети, пивні снеки, гарніри, страви в сковорідках, пасти, гарячі страви та страви-гриль, соуси, піцу на тонкому і пишному тісті з різ...
На вулиці Машинобудівників у Вишневому розмістилася затишна піцерія «Capone Pizzeria Bar».
Заклад складається з великого бенкетного залу з баром, літнього майданчика й залу з двома більярдними столами.
Кухарі «Capone Pizzeria Bar» спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та італійської кухонь.
У меню гості знайдуть салати, супи, закуски, брускети, пивні снеки, гарніри, страви в сковорідках, пасти, гарячі страви та страви-гриль, соуси, піцу на тонкому і пишному тісті з різними варіантами начинок, десерти.
Серед фірмових страв піцерії відзначають:
- піцу «Capone» з баварськими ковбасками, беконом і шинкою,
- теплий салат з курячою печінкою і грушею,
- салат «Capone» з беконом, курячим філе і лимонно-гірчичною заправою,
- крем-суп з курчати,
- закуску з прошуто з пармезаном,
- карпачо з лосося,
- брускети з прошуто і руколою,
- сковорідку по-мадярськи,
- фетучине з лососем і морепродуктами,
- свинячі медальйони з беконом і овочами,
- запечену форель з овочами й соусом «Біск»,
- лосося, обсмаженого в соусі теріякі,
- стейк з яловичини з соусом з білих грибів,
- пепер-стейк зі свинячого ошийка,
- куряче філе, обсмажене в кленовому сиропі з овочами,
- яблучний штрудель з морозивом.