Кафе-ресторан «Provincia» відчиняє свої двері в центрі Запоріжжя, на вулиці Європейській.
У розпорядженні гостей зал «Оливковий», розрахований на 30 персон, зал-вітальня «Пурпурова» з місткістю 40 персон, а також просторий бенкетний зал, де можуть одночасно розміститися до 120 запрошених.
Велике меню кафе-ресторану містить популярні страви італійської, європейської, української, кавказької та японської кухонь.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, основні страви з м'яса, птиці та риби, бургери, випічку, гарніри, роли, суші, десерти.
Основний акцент зроблено на традиційній італійській піці, яку випікають на тонкому тісті з різними начинками, а також на стейках і м'ясних стравах, які кухарі готують в іспанській печі хоспер. В обідню пору тут подають комплексні бізнес-ланчі.
Серед фірмових страв відзначають:
- свинину з вершково-перцевим соусом і картопляними крокетами,
- печінку в беконі з карамелізованими яблуками під вишневим соусом,
- «Скумбрію роял» з овочами й соусом «Глосбі»,
- шашлик «Варварський» зі свинячого ошийка з овочами й аджикою,
- стейк із сьомги «Норвезький гість» з печеною картоплею,
- чахохбілі з рисом по-мексиканськи,
- кюфту-бозбаш по-грузинськи,
- фірмовий розсольник з курячою грудинкою,
- сирники зі сметаною.
Регулярно в кафе-ресторані проходять кулінарні майстер-класи для дітей з приготування піци.
Також у «Provincia» часто проводять бенкети й фуршети, весільні заходи, корпоративні та сімейні свята.