Піцерія «Маріо» зустрічає своїх гостей у самому центрі Житомира, на вулиці Київській, на території торгового-розважального центру «Глобал UA».
Тут кухарі готують справжню неаполітанську піцу за оригінальними рецептами й випікають її в дров'яній печі. Особливістю піцерії вважається відкритий тип кухні, де гості можуть спостерігати процеси приготування замовлених страв.
Меню «Маріо» складається з асортименту тонкої піци з різними начинками, салатів, супів, паст,і равіолі, основних страв з м'яса ...
Піцерія «Маріо» зустрічає своїх гостей у самому центрі Житомира, на вулиці Київській, на території торгового-розважального центру «Глобал UA».
Тут кухарі готують справжню неаполітанську піцу за оригінальними рецептами й випікають її в дров'яній печі. Особливістю піцерії вважається відкритий тип кухні, де гості можуть спостерігати процеси приготування замовлених страв.
Меню «Маріо» складається з асортименту тонкої піци з різними начинками, салатів, супів, паст,і равіолі, основних страв з м'яса і риби, закусок і десертів.
Серед фірмових страв піцерії відзначають:
- піцу «Цезаріо» з куркою, томатами чері, сиром пармезан, печерицями та соусом «Цезар»,
- піцу «Маріо» з шинкою, салямі, мисливськими ковбасками, сирокопченою ковбасою і болгарським перцем,
- піцу «Маринара» з лососем, мідіями, кальмаром, руколою, сиром філадельфія і соусом бешамель,
- теплий салат з овочами-гриль,
- томатний суп зі свининою,
- лазанью болоньєзе,
- равіолі з телятиною,
- сирні палички з соусом «Тар-тар»,
- філе лосося на грилі соусом »Дор Блю»,
- мусовий торт з персиком і маракуєю.