У самому центрі Житомира, на вулиці Театральній, розмістився ресторан «Пори року».
Вишуканий інтер'єр закладу дизайнери оформили в класичному стилі з елементами провансу - пісочно-золотиста колірна гама, візерунчастий текстиль, різьблені меблі, дзеркала й ліпнина.
Меню ресторану складається з популярних страв європейської кухні в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Серед фірмових позицій відзначають:
преміум-салат з морепродуктів,
борщ зі смаженими карасями,
суп-пюре з гарбуза з ф...
У самому центрі Житомира, на вулиці Театральній, розмістився ресторан «Пори року».
Вишуканий інтер'єр закладу дизайнери оформили в класичному стилі з елементами провансу - пісочно-золотиста колірна гама, візерунчастий текстиль, різьблені меблі, дзеркала й ліпнина.
Меню ресторану складається з популярних страв європейської кухні в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Серед фірмових позицій відзначають:
- преміум-салат з морепродуктів,
- борщ зі смаженими карасями,
- суп-пюре з гарбуза з фуа-гра,
- перепілок з ананасами,
- індичку, запечену з картоплею, яблуками і апельсинами,
- тирамісу.
Регулярно тут проходять бенкети й фуршети, весільні, сімейні та корпоративні свята.