Переглядів: 608 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Не знаєте, куди піти у Києві цього вікенду? Tomato.ua знайшов цікаві події для дорослих та дітей. У цій добірці Вино і люди, Spezzo, NĂM, Щастя, Tres Francais.

Куди піти у Києві 4 – 6 лютого

П’ятниця, 4 лютого

У п’ятницю кафе Вино і люди запрошує на святкування Нового року за східним календарем. Для справжнього занурення в атмосферу святкування тут підготували спеціальне меню від шеф-кухаря: кімчі (ферментована пекінська капуста з перцем чилі); тофу, смажений у яйці з соєвим соусом; свинячі мариновані вуха зі свіжим огірком по-китайськи; салат з ростбіфом та азійським соусом; свинина по-пекінськи на пательні; курка карі з японським рисом; філе окуня з рисом та смаженим бамбуком. А також: блакитний тайський чай, кава по-в’єтнамськи, масала-чай, Choya та Sake. Початок о 19:00. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Ще варіант для вечора – ресторан Spezzo. Тут влаштовують першу в цьому році італійську вечірку BUONA SERA PARTY. На гостей чекає welcome drink Aperol, виступ дуету Good Vibes Duo, нові авторські страви в голівці сиру. Початок о 19:00. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Субота, 5 лютого

У суботу ресторан NĂM о 10:30 влаштовує арт-сніданок. За півтори години гості зможуть насолодитися сніданком від шеф-кухаря ресторану, а також прослухати лекцію про життя і творчість видатних митців. Нова зустріч присвячена найбільшому майстру нідерландського живопису — Яну Вермеру, неперевершеному майстеру роботи зі світлом. Вартість: 700 грн.

Ресторан Щастя о 12:00 влаштовує дитячий майстер-клас з професійним педагогом приватного навчального закладу. Цієї суботи малеча буде вчитися готувати домашню яєчну локшину. Вартість участі: 190 грн. Обов’язкова попередня реєстрація.

Куди піти у Києві

Неділя, 6 лютого

Якщо у вас є діти, у неділю йдіть до ресторану Tres Francais. Тут влаштовують заняття в кулінарній школі. Юні кухарі готуватимуть: міні-кіш з шинкою та сиром; клафуті з вишнею. Початок заходу об 11:30. Вартість участі: 435 грн.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Головна їжа Близького Сходу: вийшов перший випуск фуд-тревел шоу Птушкіна і Кацуріна

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все