Переглядів: 681 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Майже добігає кінця цей важкий та непростий рік. Чекаємо у новому році перемогу та віримо в ЗСУ. Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві у цей зимовий вікенд, щоб відчути новорічний настрій. Більш детально розповідаємо про Caribbean Club, Docker Pub, G. Moroder, BEEF meat & wine, Курені, Зигзаг.   

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 29 грудня – 1 січня

Четвер, 29 грудня

У четвер Caribbean Club о 18:00 влаштовує вечір музики Френка Сінатри у виконанні колективу Bobeen 4tet feat P Pigura. На сцені зберуться п’ять талановитих музикантів, щоб подарувати гостям незабутні передноворічні враження.

Пʼятниця, 30 грудня

У п’ятницю Docker Pub о 18:00 влаштовує благодійний концерт вибухового українського рок-гурту з Хмельницького Мотор’Ролла. Гурт починав свій музичний шлях з рокабілі й хард-кора, але особливу популярність їм приніс період 2000-х, що закріпив гурт в ряді метрів української рок-альтернативи. Цього вечора для гостей звучатимуть улюбленні хіти та нові пісні. Усі донати будуть передані Україні. Вартість квитків: 175 – 250 грн.

Увечері завітайте до бару G. Moroder. Тут презентують 10 оригінальних рецептів легендарного коктейлю Кривава Мері. Наприклад, Bloody Maria на основі томатного соку, гострого та Вустерського соусів, текіли, лимонного соку, перцю, солі та копченої паприки (250 грн). Або Very Bloody Joseph (250 грн). У составі  томатний сік, гострий та Вустерський соуси, лікер Cunar, Бубон, перець, сіль та сироп. 15% від вартості коктейлів тут передадуть на потреби ЗСУ.

Субота, 31 грудня

У суботу о 18:00 BEEF meat & wine запрошує на святкову вечерю. Цьогоріч шеф-кухар Ігор Зражевський підготував дещо особливе під ялинку. На гостей чекає новорічне меню родом з дитинства:

  • Спеціалітети до вина,
  • Холодець з яловичини,
  • Оселедець під шубою,
  • Олів’є з лососем та червоною ікрою,
  • Буженина,
  • Генеральське сало.

Основна страва (одна на вибір гостя):

  • Ростбіф, ягня в печі та молода запечена картопля
  • Фарширована щука

А на десерт підготували баскський чизкейк.

Все це приправлено джазовим супроводженням, новорічною атмосферою та обіймами близьких. Вартість участі: 1600 грн.

Неділя, 1 січня

У перший день Нового Року Курені о 14:00 влаштовують живий концерт музиканта CEPASA. Більше 10 років творчості і 5 альбомів говорять про те, що перед вами електронний артист першого ешелону. Він закумулював всю свою синергію в новому альбомі – Niby Chaiky, який фіналізувався в Києві під час війни. Електронне звучання Cepasa поєднується з українським фольклором та лірикою українських пісень XX століття. Прибуток від заходу йде на допомогу для ЗСУ! Тут збиратимуть кошти на новорічні подарунки для побратимів, завдяки яким ми можемо дивитися з впевненістю в Новий Рік і жити життя. Вартість квитків: 500 грн.

Кафе Зигзаг о 15:00 влаштовує авторський майстер-клас з приготування культового коктейлю Bloody Mary разом із бар-менеджером Андрієм Деменком. Це унікальний коктейль з томатного соку та горілки із загадковою назвою. Вартість участі: 195 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все