«Caribbean Club» - це розважальний комплекс, який розмістився на вулиці Симона Петлюри в Шевченківському районі Києва.
Заклад складається з концерт-холу зі сценою та професійним звуковим та світловим обладнанням, нічного клубу з просторим майданчиком для танців, ресторану з великим клубним екраном для трансляцій спортивних подій.
Зал клубу трансформується для різного роду заходів - гумористичні шоу, дискотеки й нічні вечірки, тематичні свята і виступи популярних ді-джеїв. До послуг гостей ресторану три рівні, віп-зали й три бари.
У ресторані гості можуть замовити популярні страви європейської, американської, італійської та японської кухонь.
У закладі готують тапас-сети, салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, основні страви, стейки сухої витримки, які подають з винним соусом або іспанським зеленим перцем, а також пасти, гарніри, сендвічі, десерти, суші.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- тапас-сет «Бригантина» з ікрою щуки, анчоусами, лососем, тунцем, телятиною,
- теплий тапас з моцарелою,
- теплий салат з телятини з соусом «Унагі»,
- тар-тар з дикого лосося з артишоками, каперсами й хлібними крутонами,
- карпачо з телятини на соусі «Бальзамік» з каперсами й сиром пармезан,
- морські гребінці на мусі з селери з овочевим рататуєм,
- тайський суп «Том Ям» на кокосовому молоці з креветками, кальмарами й солом'яними грибами,
- баранячі ребра, смажені на грилі з винним соусом «Ткемалі»,
- філе дикого лосося з артишоками й аспарагусом,
- пепер стейк із запеченим баклажаном під вершковим соусом з іспанського зеленого перцю,
- курка, фарширована креветками й соусом пармезан на соте з овочів під соєво-кунжутним соусом,
- паста з лісовими грибами й трюфельним соусом,
- роли «Золотий дракон», «Червоний дракон», «Зелений дракон», «Філадельфія в лососі», «Фудзіяма».
- торт «Наполеон» за старовинним французьким рецептом,
- чурос з корицею і тростинним цукром,
- яблучно-сирний торт.