Переглядів: 1620 Час на прочитання: 4 хв
Львов

Корпоратив – це хороший тон для кожної компанії. Підняти келихи шампанського за пророблену роботу, успішні проєкти і сотні задоволених клієнтів – це те, що робить команду міцною. Tomato.ua, знає де відсвяткувати корпоративи великій компанії. У цій підбірці Гопак, OTAMAN, Княжий Двір, Нота Бене, Safe.

Гопак

В ресторані Гопак поєднались українська автентичність і сучасні традиції. Тут вміють створити затишну атмосферу та задовольнити всі смакові забаганки вашої великої команди, оскільки страви за традиційними старогалицькими рецептами не залишать вас байдужими. Велику роль в кухні відіграє кавказька традиція приготування м’яса на мангалі, рожні й тандирі, в якому м’ясо готується при температурі 600 градусів. Для корпоративу м’ясні страви – це ще те задоволення. Ваша гулянка може проходити у будь-якій залі ресторану Гопак. Якщо любите запальну галицьку забаву, вам у Петриківський зал, якщо ви прихильник дискотеки, вам у Viden`, Тут приготували яскраву музичну програму спеціально під корпоративи на щодень. А для тих, хто любить кальян і спокійний відпочинок у легкій атмосфері, підійде lounge-зал Terrassa. Після корпоративу можна поспівати в караоке, адже нещодавно тут з’явився VIP-караоке зал для компанії на 20 осіб. Роботу закладу продовжили до 01:00 на 1-ому і до 02:00 на 2-ому поверхах.

Що замовити з меню? Рекомендуємо шашлик Арарат зі свинячої шиї, маринований у товчених томатах, меді та кунжутній олії (185 грн). Або візьміть шашлик з телячої вирізки (65 грн за 100 грамів). М’ясо маринують в аджиці, потім обгортають тонкими скибками бекону і запікають на мангалі до рум’яної скоринки. До вирізки замовте салат Мангал з печених на вугіллі овочів (110 грн) або салат з телячого язика (120 грн). На десерт смачним доповненням до всього вечора буде солодкий сирник із шоколадом (69 грн), який приготований за давніми галицькими традиціями. Смачного!

OTAMAN

Ресторан OTAMAN — це завжди чудові пропозиції для найважливіших заходів. Весілля, ювілеї, хрестини та будь-які інші свята неодмінно пройдуть на висоті, якщо обрати OTAMAN Resort. Банкентне меню на ваш смак, просторий та затишний зал, ретельна підготовка та вишукана кухня — ось що пропонує заклад сотням задоволених відвідувачів. Для копоративів на велику компанію підійдуть великі банкетні зали:

  • 120 осіб. Тематична колоритна дерев’яна колиба для святкування в українському стилі ХІХ століття.
  • 300 осіб. Зал для конференцій площею 600 м.кв., в якому можуть комфортно розташуватись від 30 до 250 осіб.
  • 20 осіб. Камінний зал.

Що спробувати з меню? Страви на мангалі: стейк з лосося (165 грн за 100 грамів), каре ягнятини (135 грн за 100 грамів), картоплю зі шпондером (50 грн). Також замовте яловичі медальйони зі смаженою картоплею та білими грибами з соусом Пармезан (260 грн).


Княжий Двір

Княжий Двір — красивий заміський ресторан, який знаходиться у п’яти кілометрах від Львова. Заклад готує страви української та європейської кухні, тому вони припадуть до смаку кожному. А для корпоративу тут є величезна зала на 140 персон. Крім цього — окремий зал для танців. Для корпоративної вечірки вам організують живу музику та фото зону. Ціна за особу 750 грн, без будь-яких доплат.

Що замовити на святковий стіл? Язик на мангалі (90 грн за 100 грамів), свинні ребра (60 грн за 100 грамів), овочі гриль на мангалі (35 грн за 100 грамів). На закуску замовте курячу печінку у солодкому соусі (110 грн).

Нота Бене

Для корпоративу готель Нота Бене пропонує два окремих зали Classic та Modern. Тут можуть комфортно розміститися до 150 гостей. Зручне розташування бенкетних залів є значною перевагою обслуговування у готелі, оскільки зал для святкування Classic знаходиться окремо від залу для проведення танцювальних заходів Modern. Така європейська практика планування дає можливість гостям комфортно спілкуватися та насолоджуватися святом.

Що замовити? Баклажани, запечені з моцарелою (117 грн), індичу печінку з яблуками під соусом Кальвадос (80 грн) або компанійську тарелю (570 грн).

Safe

А як щодо святкування корпоративу у центрі Львова у ресторані з авторською кухнею? Це один із закладів, де є неймовірний вибір вина. Правильно підібраний напій — запорука смачної страви, правда ж? Так ось, на сьомому поверсі готелю працює винний бар RESERVE з винною картою, що налічує 270 позицій. Визначитися з вибором та розкусити усі нотки винної композиції допоможе сомельє Петро Добровольський.

У готелі є зали двох типів — на 60 та на 150 осіб. Що варто спробувати найперше у ресторані Safe? Локальні крафтові сири з фруктовим конфітюром (350 грн), фуа-гра, підсмажену з грушею та ягідним соусом (320 грн), макрель (105 грн).

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини!

https://tomato.ua/blog/where-to-eat-desserts-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.