Переглядів: 6847 Час на прочитання: 6 хв
Куди піти у Києві

Поки українці голосують у «Дії», чи залишити вихідним 8 березня, ресторани активно готуються до Міжнародний жіночого дня. Це важливе свято для всього світу. Завдяки відважним жінкам, які не побоялися вийти на демонстрації задля боротьби за свої права, зараз ми можемо відчути, що таке гендерна рівність. Святкуємо цей день із найближчими! Tomato.ua знає, куди піти 8 березня в Києві. У добірці — пропозиції від Крива Піца, Mr. Zuma, Marlin.

Одного дня ми всі відчуємо, що таке Перемога, завдяки кожному, хто її наближає. Заклади продовжують працювати, аби разом іти до спільної мети.

Крива Піца

Крива Піца – нове гастрономічне місце на Великій Васильківській біля метро Льва Толстого. Тут можна і поїсти, і зробити класну фотку для інсти, і отримати нові гастрономічні враження. На вас чекають затишний інтер’єр і неймовірна тепла атмосфера. Родзинка закладу – справжня дров’яна піч, завдяки якій піца виходить «з димком».

Чому крива? У ресторані дотримуються традицій приготування справжньої піци – все робиться руками. Тому ідеальної форми бути просто не може. Та й навіщо? Головне – це смак.

Рекомендуємо скуштувати піци 5 сирів (275 грн), фірмову Криву Піцу (250 грн) та Грибну з трюфельним кремом (250 грн).

Окрім піци, пропонують великий вибір страв на вугіллі, пасти, салатів і сніданків, які подають із просеко! Яскраві позиції – Салат із кальмарами (250 грн), Лінгвіні з морепродуктами у вершковому соусі (345 грн) та Реберця BBQ зі смаженою картоплею (235 грн). А на десерт – Шоколадний фондан.

З напоїв пропонують насичені авторські чаї, гранатовий негроні, «кривий» глінтвейн і багато іншого.

8 березня у Крива Піца на всіх гостей чекає welcome drink «вишнева наливка». Для дівчат підготували приємний сюрприз – десерт від шеф-кухаря в подарунок.

Mr. Zuma

Mr. Zuma – ресторан авторської сучасної японської кухні з терасою з видом на місто.

На вас чекають мелодії краси та весни. 8 березня заклад запрошує на святковий вечір із атмосферою квітів і ніжності. Ви зможете насолодитися чуттєвими хітами про кохання від вокаліста.

У меню – вишукані страви японської кухні, п’янкі коктейлі та солодкий сюрприз для кожної гостя. Яскраві позиції – Рол з вугром та креветками темпура (565 грн), Салат з тунцем та імбирно-соєвим соусом (545 грн), Тушкована качина грудка в стилі сукіякі (795 грн), Обпалений лосось із соєво-імбирним соусом і салатом фрізе (535 грн). Страви чудово смакують із вином та ігристим.

Mr. Zuma допоможе вам насолодитися кожною миття та відчути себе особливою.

Початок заходу о 18:00. Бронюйте столик за телефоном або у директ.

Marlin

На честь свята Marlin влаштовує 11-12 березня Spring Women Weekend із устрицями, морепродуктами, ігристим і сюрпризами.

На вході на всіх гостей чекатиме Champagne Bar із колекцією французьких устриць і ігристим. Вам запропонують півдюжини або дюжину устриць за спеціальною ціною.

Чоловіки можуть потішити й здивувати своїх пані вражаючим кулінарним шоу. Самостійно зберіть і подайте Мікс-салат із вугром і авокадо в горіховому соусі або Салат зі слабосолоного лосося, авокадо та шпинатом. Придумайте авторську оригінальну подачу.

У програмі – безпрограшна лотерея з ігристим, фірмовими коктейлями, вином, десертами й подарунковими сертифікатами. Кожній жіночій компанії від трьох гостей заклад дарує пляшку ігристого (мінімальне замовлення – 3000 грн).

Приємне доповнення до свята – захоплюючий вид у Marlin на 16-метровий акваріум.

Нагадаємо, як святкували 8 березня в Києві ще до початку повномасштабного вторгнення.

Свято 8 березня супроводжується яскравими емоціями, гордістю, посмішками та ніжністю. Ресторани столиці допоможуть вам провести цей день незабутньо. У закладах можна послухати живу музику, скуштувати ексклюзивні страви та потанцювати. Tomato.ua розповість, куди піти на 8 березня у Києві. Це  Mario, Tayger Food & Party, Японахата.

Mario

Mario – італійський ресторан з насиченою багаторічною історією. Заклад починає працювати у новому форматі – italian classic restaurant, lounge bar, hookah terrace, karaoke night. Шеф-кухар відібрав кращі італійські продукти та створив оригінальні рецепти. Серед його страв – Ягня з соусом та картоплею гратен (680 грн) і Турнедо «Россіні» з фуа-гра і тостом з трюфелем (700 грн).

Якщо ви хочете здивувати свою кохану та влаштувати для неї неймовірний вечір, у Mario є для вас чудова пропозиція. Заклад допоможе організувати найромантичніше 8 березня. Шеф-кухар ресторану Huldrick Plaisent приготує вечерю з ексклюзивними стравами. А святкову атмосферу створить жива музика.

Tayger Food & Party

Tayger Food & Party – новий простір смаку та видовищ на мапі Києва. Це розважальний комплекс, у складі якого працюють караоке-зала, кальян-бар і простора бенкетна зала. У меню представлені популярні страви української, американської, італійської, європейської, японської кухні. Рекомендуємо спробувати фірмову піцу Tayger (199 грн) з шинкою, філе курки копченим, салямі та мисливськими ковбасками.

Tayger Food & Party запрошує святкувати весну. У закладі відбудеться 8 березня party. У програмі – Live Vocal by Eltuhi (19 — 22:00) та Dj set (20 — 23:00). Вхід до караоке: чоловіки – 125 грн, жінки – 100 грн. Святкування продовжуватиметься до світанку. Столики радять бронювати завчасно.

 

Японахата

Японахата – національна мережа суші-барів в Україні. Складається з закладів та фудкортів у Києві та інших містах. У меню представлений великий вибір суші, ролів, гарячих страв, салатів та сетів. Працює власна безкоштовна доставка. Японахата запрошує на святкування 8 березня зі стравами східної кухні.

З меню варто спробувати роли Атакай Магору (199 грн) з тунцем, тигровою креветкою і чорною ікрою корюшки та Салат з вугрем (199 грн). Якщо ви святкуєте з подругою чи половинкою, рекомендуємо замовити сет Кіото (629 грн) з 42 шматочків+2 напої (кава, чай, mirinda, pepsi, 7-up або пиво на вибір). З Японахата ви можете святкувати й удома, замовивши безкоштовну доставку кур’єром.

FAQ

  • Які ресторани можна порекомендувати на 8 березня в Києві?

У Києві багато ресторанів зі спеціальними пропозиціями на 8 березня. До кращих можна віднести Крива Піца, Mr. Zuma, Marlin.

  • Які послуги можна отримати від ресторанів на 8 березня?

Більшість ресторанів до 8 березня пропонують святкові меню, спеціальні напої та десерти,  подарунки й сюрпризи. На вас також чекає розважальна програма, музичні виступи, жива музика, лотерея та інші розваги.

  • Що підготували ресторани до Міжнародного жіночого дня?

Крива Піца запрошує на піцу в дров’яній печі, цікаві страви та сніданки з просеко. У Mr. Zuma відбудеться вечір музики. А Marlin влаштовує Spring Women Weekend із морепродуктами, устрицями, ігристим, подарунками та сюрпризами.

  • Чи потрібно заздалегідь бронювати столик на 8 березня?

Так, рекомендується заздалегідь забронювати столик у ресторані на 8 березня, особливо якщо плануєте вечерю в популярному місці або у вихідні дні. Бронюючи столик заздалегідь, ви зможете гарантувати наявність місць для себе та своїх близьких.

  • Які ціни на страви та послуги ресторанів на 8 березня?

Ціни на страви та послуги у ресторанах на 8 березня можуть відрізнятися в залежності від ресторану та вибраної програми. Рекомендуємо уточнити деталі у адміністраторів закладу.

Плануєте, куди піти 8 березня – задонатьте на ЗСУ!??

Головна фотографія: Pexels.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Акції та вигідні пропозиції від ресторанів Києва

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все