Ресторан «Шкіпер» розмістився на території заміського бутик-готелю SPA в Бучі під Києвом.
Заклад являє собою двопалубний корабель, пришвартований на березі мальовничого озера. У розпорядженні гостей ресторану: зимовий зал, місткістю 25 персон. Особливістю цієї зали в незвичайних столах, під склом в яких відображається справжня морська композиція.
Зал «Палуба» з панорамними вікнами, які виходять на фонтан, зал «Адмірал» для 30 осіб на другому ярусі й декорований у морському стилі.
Також при закладі працює літня тераса, причал для платної риболовлі, острів барбекю, де готують страви на відкритому вогні.
Основу меню ресторану «Шкіпер» складають авторські європейські страви й традиційні страви української кухні. Гості можуть замовити бургери, пасту, салати, холодні й гарячі закуски, перші й основні страви, страви барбекю-меню, устриці, соуси та гарніри, стейки, шашлики на вугіллі, десерти та фрукти.
Спеціально для маленьких відвідувачів розроблено окреме дитяче меню. До фірмових страв ресторану «Шкіпер» відносяться:
- рибний шашлик на вугіллі,
- каре теляти в прованському стилі,
- ребра барбекю з печеною картоплею,
- качина грудка з дикою грушею,
- каре новозеландського ягняти,
- філе міньйон з рататуєм,
- салат з лососем-гриль, креветкою і гуакамоле,
- рибна юшка,
- тартар з лосося,
- грушевий чизкейк.
У барній карті представлено міцний алкоголь, асортимент пива і коктейлів.