На бульварі Богдана Хмельницького у місті Буча під Києвом гостей зустрічає м'ясний ресторан стейк-хаус «Хохуля».
Затишний інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасної класики - пісочні відтінки, цегляне муровання стін, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, гумористичні яскраві картини із зображенням хохулі.
Ресторан включає чотири окремі зали - бенкетний, коктейльний, зал «Веранда», а також віп-зал. Основу меню складають популярні й авторські європейські страви. Родзинкою ресторану вважається великий вибір м'ясних страв.
Кухарі готують шашлик з баранини, свинини, телятини, курки. Також відзначають стейки з мармурового м'яса різного ступеня просмажування. Рибні страви за бажанням гостей готують у морській солі, у фользі, на грилі або на пару.
Крім цього, відвідувачі можуть замовити піцу на тонкому тісті, яку випікають у справжній дров'яній печі.
Серед фірмових позицій меню закладу виділяють:
- середземноморський салат,
- фрікасе з морепродуктів,
- кролика у вершковому соусі з блакитним сиром,
- стейк з індички «Чімічурі»,
- гусячу грудку з тальятелі,
- біф-філе з картопляним гратеном,
- крем-суп зі шпинату з лососем,
- піцу «У стилі закладу» з салямі, шинкою і прошуто парма,
- шоколадний фондан з морозивом.
У великій барній карті гості знайдуть розливне і пляшкове пиво, елітний міцний алкоголь, а також коктейлі, вина Італії, Франції, Іспанії, Грузії, Чилі, Аргентини, Нової Зеландії.
Регулярно в ресторані проводять весільні свята, бенкети, корпоративні заходи, сімейні та дитячі свята.
Вечорами п'ятниці й суботи грають живу музику.