У Маріуполі, на вулиці Грецькій, розмістився ресто-клуб «Formaggio».
Заклад поєднує в собі формати ресторану, піцерії та музичного клубу.
Оригінальний інтер'єр «Formaggio» стилізований під середземноморську таверну - теплі пісочні відтінки в оформленні, цегляне муровання стін, м'які дивани, оздоба з натурального дерева темних порід, яскраве неонове освітлення.
Основу меню ресторану становлять популярні страви італійської та європейської кухонь.
Гості можуть замовити антипасти, салати, гарячі закуски, перші страви, різото, пасти, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, страви мангал-меню, піцу на тонкому тісті, пивні снеки, гарніри та десерти.
Фірмовими позиціями меню «Formaggio» вважаються:
- тартар з тунця з авокадо,
- карпачо з лосося в медово-гірчичному соусі,
- салат з чорним ростбіфом,
- теплий салат з телятини,
- качина грудка з морквяним пюре і персиком,
- равіолі з курки з грибним соусом,
- крем-суп з зеленого горошку з прошуто,
- томатний суп «Мінестроне»,
- лосось з цитрусовим різото,
- паста «Дари моря» з чорнилом каракатиці під вершковим соусом,
- стейк «Тендерлойн» з овочами-гриль,
- медальйони зі свинини з бланшованими овочами,
- філе лосося з апельсиновим соусом,
- біфштекс з телятини з запеченою картоплею,
- піца «Тоскана» з ростбіфом,
- чизкейк з ягідним соусом.
Регулярно в закладі лунає жива музика, грає саксофон, виступають вокалісти й проходять тематичні вечірки з шоу-програмами.