На бульварі Тараса Шевченка в самому центрі Тернополя розмістився ресторан швидкого харчування «Два гусі» однойменної мережі закладів.
Основу меню складають популярні європейські та українські страви, приготовані кухарями за домашніми рецептами. Щоранку гості можуть замовити сніданки, а в денний час тут подадуть комплексні обіди.
Також у ресторані готують свіжу випічку, піцу на тонкому тісті, холодні закуски, салати, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, хліб, соуси, торт...
На бульварі Тараса Шевченка в самому центрі Тернополя розмістився ресторан швидкого харчування «Два гусі» однойменної мережі закладів.
Основу меню складають популярні європейські та українські страви, приготовані кухарями за домашніми рецептами. Щоранку гості можуть замовити сніданки, а в денний час тут подадуть комплексні обіди.
Також у ресторані готують свіжу випічку, піцу на тонкому тісті, холодні закуски, салати, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, хліб, соуси, торти та десерти.
Серед фірмових страв відзначають:
- салат «Наш» з шинкою, яйцями, картоплею, зеленим горошком і маринованими огірками,
- український борщ зі сметаною,
- гороховий суп з копченостями й грінками,
- свинячі битки по-київськи,
- печеню зі свинини по-домашньому,
- курячі голубці,
- свинину з чорносливом,
- куряче філе по-гавайськи,
- шашлик «Дамський»,
- піцу «Мюнхен» з салямі, помідорами й оливками,
- шніцель по-столичному,
- деруни з грибами,
- трюфельне тістечко,
- торт «Три молока»,
- тирамісу.
Затишний інтер'єр закладу виконаний у сільському стилі з масивними меблями й оздобою з натурального дерева, цегляним мурованням стін і оригінальними світильниками, які нагадують ковані ліхтарі.