У самому центрі Білої Церкви, на вулиці Ярослава Мудрого, поруч з торговим комплексом «Гермес», розмістився пивний ресторан-паб «Ранчо».
Колоритний інтер'єр закладу стилізований під справжнє ранчо на Дикому Заході - апельсинові, пісочні й кавові відтінки в оформленні, масивні різьблені меблі з натуральної шкіри й дерева, тематичні елементи декору, як-от кактуси, сомбреро, пончо, картин індіанців і ковбоїв, прикраси з пір'я, вироби з дерева і глини.
У меню ресторану представлено широкий асортимент популярних латиноамериканських техаських і іспанських страв, адаптованих під українські смаки.
Крім цього, у меню є популярні українські, італійські, близькосхідні і японські страви. У закладі відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, пасти, різото, паелью, основні гарячі страви, страви, приготовані на мангалі, стейки, гарячі сковорідки, суші й роли, гарніри та десерти.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- телятина «Торнедо», смажена на відкритому вогні з овочами-гриль, фермерською картоплею і соусом «Хрін»,
- фуа-гра з обсмаженими яблуками під смородиновим соусом,
- медальйони з телятини «Санта Фе» з беконом, картоплею пюре і грибним соусом,
- відварений телячий язик «Родео» з листям салату, соусом «Вінегрет», хроном і гірчицею,
- новозеландські мідії в томатному соусі під сиром пармезан,
- ковбаски по-техаськи, смажені на мангалі з соліннями,
- мексиканський рибний суп з трьох видів риби з гострим перцем,
- м'ясна мексиканська солянка «Карне»,
- паелья з морепродуктами,
- стейк «Сан Антоніо» з яловичини під соусом «Теріякі» з лавашем, овочевим рататуєм, огірком і цибулею,
- свиняча вирізка «Пекадо Санчез», фарширована грибами й сиром сулугуні,
- фахітос з трьома видами м'яса,
- фірмова піца «Ранчо» з шинкою, мисливськими ковбасками й сиром моцарела,
- млинці з вишнею та маком,
- тирамісу.
Також у «Ранчо» працює власна служба доставляння їжі.