Ресторан «Рибацький хутір» розмістився на 84 кілометрі траси «Київ-Одеса».
Заклад являє собою заміський комплекс, який включає простору територію з мальовничим виглядом на став, основний зал ресторану з місткістю 50 персон, бенкетний зал для 25 запрошених, а також вісім окремих будиночків, які вміщують невеликі компанії гостей від 6 до 8 персон.
На подвір'ї є гойдалка, дитячий ігровий майданчик, а також місце для виступу музикантів. Оригінальний інтер'єр ресторану стилізований під заміську садибу, виконану з деревного зрубу з масивними меблями й великими вікнами.
Кухарі «Рибальського хутора» спеціалізуються на приготуванні популярних й авторських страв європейської та української кухонь.
Основний акцент зроблено на стравах з риби, які готують з місцевого улову - короп, карась, а також судак, щука, вугор, райдужна форель, дорадо, сібас, форель, лосось, барабулька, морський окунь, тунець.
Крім цього, меню мстить закуски, салати, перші страви, основні страви, гарячі сковорідки, страви на грилі й на мангалі, гарніри випічку і десерти.
Фірмовими позиціями вважається:
- телятина «Россіні» з картопляним гратеном,
- качина ніжка під винно-яблучним соусом,
- ніжка кролика з картопляним пюре під соусом «Провансаль»,
- каре новозеландського ягняти з журавлинним соусом і грушево-яблучним конфітюром,
- свинина з білими грибами під вершковим соусом і прованськими травами,
- юшка «Рибальська»,
- салат з вугром і водоростями су-вид,
- теплий салат-гриль з індичкою,
- філе сібаса з сирним соусом,
- фісташкове тирамісу.