На Торговій площі в центральній частині Білої Церкви розмістився ресторан «Savage».
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні популярних італійських страв в авторській інтерпретації шеф-кухаря. У меню представлені холодні закуски, салати, супи, пасти, різото, основні страви, гарніри, страви гриль-меню, десерти.
Гості можуть замовити фірмові позиції, серед яких відзначають:
паштет з печінки індички з цибулевим мармеладом,
тар-тар з лосося з ікрою летючої риби,
карпачо з телятин...
На Торговій площі в центральній частині Білої Церкви розмістився ресторан «Savage».
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні популярних італійських страв в авторській інтерпретації шеф-кухаря. У меню представлені холодні закуски, салати, супи, пасти, різото, основні страви, гарніри, страви гриль-меню, десерти.
Гості можуть замовити фірмові позиції, серед яких відзначають:
- паштет з печінки індички з цибулевим мармеладом,
- тар-тар з лосося з ікрою летючої риби,
- карпачо з телятини з соусом Ворчестер,
- теплий салат з телятиною і соусом Тонкацу,
- капрезе з соусом песто,
- тайський суп «Том Ям»,
- мінестроне,
- морквяно-імбирний крем-суп,
- пасту з морепродуктами з вершково-шафрановим соусом,
- різото «Неро» з креветками й кальмарами,
- дорада з солодкою цибулею,
- свинячі ребра в журавлинному соусі,
- котлету з кролика з картопляним пюре й васабі кремом,
- мус з лосося з аспарагусом та креветковим соусом,
- качину грудку з яблуком в апельсиново-імбирному соусі.
Дизайнерський інтер'єр закладу витриманий у світло-лілових і насичених червоних відтінках, а також доповнений меблями з натурального дерева темних порід і оригінальними світильниками.