У середмісті Білої Церкви, на бульварі Олександрійському, розмістився ресторан «Шинок».
Заклад стоїть у парковій зоні на мальовничому березі річки Рось і являє собою закриту територію, оформлену в австрійському стилі. Ресторан «Шинок» входить до складу однойменного готельного комплексу.
Оригінальний інтер'єр оформлений в ретро стилі з оздобою й меблями з натурального дерева, опудалами та шкурам тварин, старовинним кухонним начинням.
У розпорядженні гостей ресторану просторий основний зал, розрахований на 100 осіб, бенкетний зал, місткістю 150 персон з виходом на танцювальний, дитячий майданчик і власний пірс з човнами для річкових прогулянок, а також віп-зона, де можуть розміститися до 40 відвідувачів.
Крім цього, у ресторані на території паркової зони обладнані шість дерев'яних будиночків і літні альтанки.
Кухарі спеціалізуються на приготуванні традиційних і авторських страв європейської, української та кавказької кухонь. Меню пропонує всякі закуски, салати, гарячі сковорідки, супи, основні страви, м'ясні та рибні страви, гарніри, страви гриль-меню, пивні снеки й десерти.
Фірмовими стравами вважаються:
- канапе «Дворянське» з ікрою,
- салат «Дипломат» з томатами чері, смаженим беконом, кедровими горіхами й сиром пармезан,
- салат «Адмірал» з сьомгою і червоною ікрою,
- деруни «Боярські» з м'ясом і сметаною,
- суп «Метрополь п'ять зірок» з тиляпії й сьомги,
- гаряча сковорідка «Піджарка зі свинини по-трактирськи»,
- «Риба Петра Великого» з грибами й вершковим соусом,
- яловичина «Губернатор» з журавлинним соусом і тушкованими овочами,
- домашні сирники з родзинками й сметаною за рецептом шеф-кухаря,
- смажене морозиво у фритюрі «Ні ангіні».
Для проведення святкових заходів розроблено окреме бенкетне меню.