Ресторан Веранда

Веранда
3
Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого 1
3
Все фотографии
Ресторан Веранда
Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого 1
Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого 1
+38 068 207 3932
Середній чек: 
$$$$
Веранда
Веранда
Веранда
Опис
У самому центрі Білої Церкви, на вулиці Ярослава Мудрого, поруч з Соборною площею та парком Шевченка, гостей зустрічає ресторан «Веранда». Заклад займає площу на третьому поверсі розважального комплексу «Апельсин». У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 100 персон, окремий зал «The Time» з кальянами, каміном і місткістю 22 персони, який розмістився на першому поверсі комплексу, віп-кімната для компанії з 12 чоловік, а також родзинка закладу - відкрита тераса на останньому пове...

У самому центрі Білої Церкви, на вулиці Ярослава Мудрого, поруч з Соборною площею та парком Шевченка, гостей зустрічає ресторан «Веранда».

Заклад займає площу на третьому поверсі розважального комплексу «Апельсин». У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 100 персон, окремий зал «The Time» з кальянами, каміном і місткістю 22 персони, який розмістився на першому поверсі комплексу, віп-кімната для компанії з 12 чоловік, а також родзинка закладу - відкрита тераса на останньому поверсі будівлі, де можуть одночасно відпочивати до 60 відвідувачів.

Затишний інтер'єр ресторану дизайнери оформили в стилі прованс - ніжні кремові й оливкові відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, витончені м'які крісла й диванчики, колони, повітряний текстиль і жива зелень.

Основу меню «Веранди» складають вишукані й авторські страви європейської та італійської кухонь, які кухарі готують з натуральних і свіжих продуктів.

Тісто для пасти й равіолі тут качають самостійно, а також кожен день уранці готують свіжі тірамісу. Гості можуть замовити антипасти, салати, перші страви, основні гарячі страви, страви гриль-меню, гарніри, пасти, равіолі, піцу на тонкому тісті, десерти.

Серед фірмових страв «Веранди» відзначають:

  • асорті брускет з в'яленими томатами, з сиром філадельфія і соусом песто, обсмаженими печерицями та цибулею,
  • авторське олів'є від шефа зі смаженим курячим філе, печерицями та перепелиними яйцями,
  • гриль-салат з телятиною і баклажанами,
  • крем-суп з білих грибів та лисичок,
  • запечений кальмар, фарширований рисом і рапанами з вершковим соусом під соусом «Унагі»,
  • філе лосося «Смок ган», виготовлене за технологією су-вид з картопляно-базиліковим пюре й лимонною піною під димною колбою,
  • качину грудку су-вид з пряними яблуками й ожиновим соусом,
  • фуа-гра з мандариновий конфі й карамелізованими волоськими горіхами,
  • каре молодого теляти з овочевим рататуєм з цукіні, баклажанів, стручкової квасолі й солодкого перцю під соусом з червоного вина,
  • яловичий стейк «Філе міньйон» зі спаржевою квасолею, кукурудзою і чері під димною колбою «Смок ган»,
  • равіолі з лососем, шпинатом, вершковим маслом і сиром пармезан,
  • піцу «Di Mare» на вершково-шпинатній основі з мідіями, креветками, кальмаром, сиром «Пармезан» і «Моцарела»,
  • авторський «Київський торт» з безе, шоколадним мусом і солоною карамеллю.

Для любителів японської кухні в ресторані готують роли, салати, супи, сети, фірмовими серед яких вважаються:

  • японський місо суп з вакаме, локшиною, грибами шіїтаке і сиром "Тофу",
  • роли «Вакаяма» з лососем, ікрою летючої риби та сиром філадельфії,
  • рол «Yoko» з вугром, лососем, кальмаром, авокадо, сиром філадельфія і соусом «Унагі».

Барна карта містить коктейлі та міцний алкоголь, а також вина Італії, Франції, Німеччини, Іспанії, Новій Зеландії, України.

Щосуботи гості можуть насолодитися живою музикою у виконанні молодих груп в стилі джаз, французький шансон і кавер-версії відомих хітів.

Сайт: veranda-bc.com
Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!