У самому центрі Білої Церкви, на вулиці Ярослава Мудрого, поруч з Соборною площею та парком Шевченка, гостей зустрічає ресторан «Веранда».
Заклад займає площу на третьому поверсі розважального комплексу «Апельсин». У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 100 персон, окремий зал «The Time» з кальянами, каміном і місткістю 22 персони, який розмістився на першому поверсі комплексу, віп-кімната для компанії з 12 чоловік, а також родзинка закладу - відкрита тераса на останньому поверсі будівлі, де можуть одночасно відпочивати до 60 відвідувачів.
Затишний інтер'єр ресторану дизайнери оформили в стилі прованс - ніжні кремові й оливкові відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, витончені м'які крісла й диванчики, колони, повітряний текстиль і жива зелень.
Основу меню «Веранди» складають вишукані й авторські страви європейської та італійської кухонь, які кухарі готують з натуральних і свіжих продуктів.
Тісто для пасти й равіолі тут качають самостійно, а також кожен день уранці готують свіжі тірамісу. Гості можуть замовити антипасти, салати, перші страви, основні гарячі страви, страви гриль-меню, гарніри, пасти, равіолі, піцу на тонкому тісті, десерти.
Серед фірмових страв «Веранди» відзначають:
- асорті брускет з в'яленими томатами, з сиром філадельфія і соусом песто, обсмаженими печерицями та цибулею,
- авторське олів'є від шефа зі смаженим курячим філе, печерицями та перепелиними яйцями,
- гриль-салат з телятиною і баклажанами,
- крем-суп з білих грибів та лисичок,
- запечений кальмар, фарширований рисом і рапанами з вершковим соусом під соусом «Унагі»,
- філе лосося «Смок ган», виготовлене за технологією су-вид з картопляно-базиліковим пюре й лимонною піною під димною колбою,
- качину грудку су-вид з пряними яблуками й ожиновим соусом,
- фуа-гра з мандариновий конфі й карамелізованими волоськими горіхами,
- каре молодого теляти з овочевим рататуєм з цукіні, баклажанів, стручкової квасолі й солодкого перцю під соусом з червоного вина,
- яловичий стейк «Філе міньйон» зі спаржевою квасолею, кукурудзою і чері під димною колбою «Смок ган»,
- равіолі з лососем, шпинатом, вершковим маслом і сиром пармезан,
- піцу «Di Mare» на вершково-шпинатній основі з мідіями, креветками, кальмаром, сиром «Пармезан» і «Моцарела»,
- авторський «Київський торт» з безе, шоколадним мусом і солоною карамеллю.
Для любителів японської кухні в ресторані готують роли, салати, супи, сети, фірмовими серед яких вважаються:
- японський місо суп з вакаме, локшиною, грибами шіїтаке і сиром "Тофу",
- роли «Вакаяма» з лососем, ікрою летючої риби та сиром філадельфії,
- рол «Yoko» з вугром, лососем, кальмаром, авокадо, сиром філадельфія і соусом «Унагі».
Барна карта містить коктейлі та міцний алкоголь, а також вина Італії, Франції, Німеччини, Іспанії, Новій Зеландії, України.
Щосуботи гості можуть насолодитися живою музикою у виконанні молодих груп в стилі джаз, французький шансон і кавер-версії відомих хітів.