У самому центрі Білої Церкви, на бульварі Олександрійському, гостей зустрічає ресторан «YUKATANa».
Оригінальний інтер'єр дизайнери виконали в пісочних, світло-сірих і фіолетових відтінках, а також доповнили м'якими диванами, оригінальним підсвічуванням, повітряним текстилем.
Кухарі готують гостям популярні й авторські страви американської, європейської, середземноморської, японської кухонь.
У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати, супи, основні страви з м'яса і риби, страви, приготовані в хоспері й на мангалі, бургери, пасти, гарніри, десерти й морозиво власного виробництва.
До фірмових страв закладу відносяться:
- стейк «YUKATANa» з телятини,
- медальйони з телятини з чорізо і манчего,
- салат з м'яса ягняти,
- вирізку зі свинини «YUKATANa»,
- тигрові креветки з соусом Манго,
- стейк з індички з овочевим соте під соусом з білих грибів,
- рол від шеф-кухаря з вугром, сиром філадельфія й авокадо,
- рол «Юкатана» з креветкою, вугром, лососем та ікрою тобіко,
- салат з тунцем від шефа,
- тальятелле з креветками й руколою,
- тар-тар з лосося з апельсиновою гірчицею,
- салат « Юкатана» з язиком гриль,
- гаспачо з м'ясом краба,
- судак «Юкатана»,
- телятину «Турнедо Россіні» з фуа-гра під соусом Деміглас,
- ікру щуки з тостами від шефа,
- шоколадно-кавовий чизкейк.
Алкогольна карта містить пиво, коктейлі, зокрема й фірмовий «Зимовий вечір у Юкатана» з ромом і банановим лікером, а також асортимент французьких, чилійських, іспанських, італійських, німецьких, новозеландських вин.