На вулиці Московській у Білгород-Дністровському розмістилася затишна піцерія «Mama Mia».
Основу меню закладу складають популярні страви італійської, балканської та європейської кухонь. Акцент зроблено на піці, яку випікають у дров'яній печі на тонкому тісті з різними варіантами начинок. Гості також можуть замовити закуски, салати, балканський традиційний пиріг бурек, основні страви з м'яса й овочів, перші страви, пасти.
Серед фірмових страв «Mama Mia» відзначають:
піцу від шефа з беконом, ш...
На вулиці Московській у Білгород-Дністровському розмістилася затишна піцерія «Mama Mia».
Основу меню закладу складають популярні страви італійської, балканської та європейської кухонь. Акцент зроблено на піці, яку випікають у дров'яній печі на тонкому тісті з різними варіантами начинок. Гості також можуть замовити закуски, салати, балканський традиційний пиріг бурек, основні страви з м'яса й овочів, перші страви, пасти.
Серед фірмових страв «Mama Mia» відзначають:
- піцу від шефа з беконом, шинкою, курячим філе, грибами, томатами й фірмовим соусом,
- піцу «Мама мія» зі свининою, грибами, томатами й вершками,
- піцу «Інсалата Ессо» з обсмаженим курячим філе, листям салату, томатами й часниковим соусом,
- піцу «Борсаліно» з беконом, шпинатом, сиром моцарела, часником і чорним перцем,
- піцу «Примавера» з мисливськими ковбасками, шинкою і грибами,
- бурек зі свининою, телятиною, цибулею і тістом філо,
- салат «Шобска салата» з бринзою, оливками, свіжими огірками та помідорами,
- свинячий стейк «Свинина по-балканськи», фарширований сиром і беконом з маринованою цибулею і білим часниковим соусом,
- шашлики зі свинини й курячого філе «Ражнічкі», обсмажені на грилі з овочами гриль,
- ковбаски зі свинячо-яловичого фаршу «Чевапчічі» зі спеціями, смаженою картоплею і томатами,
- суп з креветками та червоною рибою,
- салат з лососем, креветками й апельсином,
- курку в кисло-солодкому соусі на гарячій сковороді з болгарським перцем, помідорами й ананасами,
- стейк з телятини-гриль з білими грибами, печерицями, вершками й маринованою цибулею,
- тальятеле «Зара Маара» з креветками, сьомгою, помідорами, оливками, сиром пармезан і вершково-винним соусом.