Ресторан «Шабський дворик» зустрічає своїх гостей навпроти «Центру культури вина» в селі Шабо.
Заклад являє собою будинок, побудований у швейцарському стилі, де обладнані просторий основний зал, бенкетний зал, старовинний винний льох і крита літня тераса.
Інтер'єр ресторану гармонійно поєднує в собі сучасну класику і стиль лофт - кремово-коричнева колірна гама, цегляне муровання стін і склепіння, оздоба з натурального дерева, елегантні крісла та дивани з оббивкою зі смугастого текстилю, абажури й світильники, які нагадують у вигляді пташині клітки.
У меню переважають популярні українські та грузинські страви. Кухарі готують виключно з екологічно чистих фермерських продуктів.
Відвідувачі вранці можуть замовити комплексні сніданки - вівсяну кашу з варенням і горіхами, яєчню з трьох яєць з чіабатою й овочевим салатом, омлет з сиром і овочевим салатом з хрусткою чіабатою.
Також у ресторані готують холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, гарячі страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, страви для великої компанії гостей, гарніри й десерти.
Фірмовими позиціями меню «Шабского дворика» вважаються:
- салат з копченим вугром і авокадо,
- домашня бессарабська бринза,
- ікра щуки на хрусткій чіабаті,
- курячий паштет з винно-цибулевим джемом,
- хачапурі по-мегрельськи,
- вареники з картоплею,
- український борщ з пампушками,
- качина грудка з соусом «Глінтвейн»,
- антрекот з телятини,
- шашлик з баранини,
- стейк із сьомги з соусом гуакамоле,
- оджахурі зі свинини,
- чашушулі з телятини,
- овочі-гриль під сиром пармезан,
- хінкалі з бараниною,
- яблучно-вишневий штрудель зі швейцарським морозивом.
Основну увагу в ресторані акцентовано на колекції червоних і білих вин торгової марки «Шабо».