У Борисполі, на вулиці Льва Толстого, розмістилося затишне кафе «Тарасова хата».
Заклад входить у мережу ресторанів кейтерингової компанії «До Обідів». Колоритний інтер'єр оформлений у стилі старовинної української хати - вибілені стіни, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, вишиванки, рушники й глиняний посуд. До послуг гостей два бенкетні зали, які розраховані на 20 і 30 посадкових місць.
Кухарі готують для гостей популярні страви європейської та української кухонь за домашніми рецептами. У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати, закуски до пива, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, десерти.
Родзинкою меню «Тарасової хати» вважаються страви, які готують у печі, на мангалі й на вугіллі.
Гості можуть замовити:
- домашню ковбасу з секретом,
- кров'янку,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- свинячий стейк на кістці з лавашем і аджикою,
- свиняче ребро в сицилійських травах на грилі,
- яловичий стейк,
- перепела-гриль,
- курчати табака під часниковим соусом,
- курячу грудку з вишневим соусом,
- курячі крильця BBQ,
- шашлик з курячої грудки,
- лосося на вугіллі під гранатовим соусом,
- білого амура-гриль.
-
домашню котлету за бабусиним рецептом,
-
качку з яблуками,
-
козацький шніцель з курячого філе, фаршированого бринзою, часником і зеленню,
-
свинячу рульку,
-
салат «Щедра комора баби Олени» з шинкою і грибами,
-
салат «Гламурний» з прошуто і в'яленими помідорами,
-
салат «Океан» з креветками під вершковим соусом,
-
салат «Панночка» з курячою печінкою й апельсиновою заправою,
-
деруни з м'ясом,
-
рататуй у млинцях,
-
вареники з картоплею,
-
вареники з вишнею.