У Броварах, на вулиці Київській, у декількох хвилинах від станції метро «Чернігівська», розмістився ресторан «Боярин».
Оригінальний екстер'єр закладу виконаний у стилі середньовічного замку, котрий було збудовано з червоної цегли. У ресторані є кілька залів з різною місткістю.
До послуг гостей невеликі бенкетні зали для компаній гостей від 8 до 10 осіб, які розмістилися в баштах, віп-зал для урочистих подій для 20 запрошених, основний зал ресторану, місткістю 60 персон, зі справжнім живим каміном, великий бенкетний зал, розрахований на 90 осіб. Інтер'єр дизайнери також оформили в замковому стилі.
Кухарі ресторану «Боярин» спеціалізуються на приготуванні традиційних і авторських страв європейської та української кухонь.
Гостям подають різноманітні салати, холодні й гарячі страви, м'ясні та рибні страви, страви з птиці, гарніри, перші страви та десерти. У будні в закладі передбачені комплексні бізнес-ланчі.
Серед фірмових позицій меню ресторану відзначають:
- салат зі смаженим лососем і авокадо,
- салат з куркою, креветками й ананасом,
- м'ясну закуску по-домашньому,
- крокети з лосося з сиром,
- вареники з м'ясом і шкварками,
- медальйони з телятини, запечені з баклажанами,
- медальйони зі свинини з чорносливовим соусом,
- телятину у вершковому соусі,
- качку з яблуками під вишневим соусом,
- філе судака і лосося у вершковому соусі,
- грибну юшку з галушками й пиріжками,
- яблуко, запечене в мигдалі з соусом «Ківі».