«Фермер» - це ресторація пива і м'яса, який розмістився в Броварах, на вулиці Шолом Алейхема.
У закладі обладнані основний зал для 45 гостей, бенкетний зал з місткістю на 20 персон, а також є літній майданчик, де в теплу пору року можуть розміститися 30 осіб одночасно.
Затишний інтер'єр ресторації оформлений у теплих пісочних відтінках і стилізований під заміський дачний будинок з меблями з натурального дерева, безліччю поличок з посудом і сувенірами, тематичними елементами декору, як-от візки, солома, граблі та лопати.
Меню «Фермера» містить великий вибір популярних страв німецької, американської, європейської, української кухонь.
Акцент зроблено на стравах, приготованих на грилі - люля-кебаб з телятини, філе курячої грудинки під медово-гірчичним соусом, стейк зі свинячого ошийка, ребра BBQ від шефа, медальйони з телятини й філе-міньйон з беконом, стейки Портерхаус, Рибай, Стріплойн, Шатобріан.
Крім того, гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, пивні снеки, салати, мідії, супи, фірмові ковбаски з ферми, страви з м'яса й риби, основні страви, вареники, страви для великої компанії, гарніри, соуси, десерти.
До фірмових позицій меню ресторації відносяться:
- фермерський мікс шашлик,
- пельмені з індичкою,
- карпачо з лосося в лимонно-пармезановому маринаді,
- кільця кальмарів у паніровці з сирним соусом і лимоном,
- салат «Фермерський» з овочами, бринзою і гарбузовим насінням,
- суп скандинавського фермера з лососем, кальмаром і мідіями,
- мідії по-бельгійськи з сиром дор блю і вершковим соусом,
- запечену свинячу рульку в темному пиві,
- шоколадний фондан з кулькою білого морозива.