Ресторан «М'ясо в огні» розмістився на бульварі Незалежності в центрі Броварів.
Затишний інтер'єр закладу відтворює атмосферу перебування в традиційній італійській траторії. У розпорядженні гостей основний зал з обідніми зонами й загальною місткістю 40 персон.
Дизайнери оформили ресторан у теплій кавово-пісочній колірній гамі й доповнили обстанову м'якими кріслами й невеликими диванами, декором з природних матеріалів і натурального дерева, плетеними абажурами й оригінальними світильниками.
У меню представлені популярні й авторські страви італійської кухні. Також ресторан працює у форматі стейк-хауса й пропонує гостям асортимент м'ясних страв, приготованих на відкритому вогні.
Родзинкою меню вважається паста власного приготування. Гості можуть замовити пасту «Карбонара», «Кватро Формаджі», вершково-грибну пасту, прошуто з базиліком, а також пасту з лососем і броколі. Піцу на тонкому тісті тут випікають у справжній дров'яній печі.
Крім цього, меню містить асортимент бургерів, салати, закуски, брускети, супи, закуски до пива, страви, приготовані на відкритому вогні, а також десерти.
До фірмових позицій відносять:
- легкий салат з лососем, руколою і лимонно-гірчичною заправою,
- брускети з в'яленою телятиною,
- тосканський томатний суп,
- бургер «Цезар»,
- каре мармурової телятини,
- стейк з мармурової телятини «Ковбой»,
- стейк з індички з апельсиновим соусом,
- філе лосося на грилі,
- піцу «Екзотична» з курячим філе й ананасом,
- тирамісу,
- шоколадний фондан з ванільним морозивом.
У ресторані є барна карта, де представлені пиво і сидр, міцний алкоголь, вина Італії, Франції, Чилі, Аргентини, Грузії, кава, кавомікси, лимонади, мілкшейки.