«Петровський Бровар» - це заміський ресторанно-готельний комплекс, який розкинувся на окружній дорозі Броварів, на вулиці Переяславський Шлях.
Заклад складається з готелю, ресторану, лазні, конференц-зали та просторого літнього майданчика. До послуг гостей ресторану двоповерхова будова з екологічно чистого деревного зрубу.
Обидва поверхи обладнані просторими літніми верандами, а в кожному з п'яти залів є балкончики.
Розкішний інтер'єр оформлений дизайнерами в морському стилі - теплі пісочні й коричневі відтінки, європейські антикварні меблі, ковані світильники епохи бароко, вікна завішені парусиною і канатами, стіни прикрашають картини з морськими пейзажами, на барі - макет парусного корабля.
У ресторані обладнані просторі «Царський зал» і «Петровський зал», кожен з яких розрахований на 100 посадкових місць, а також є паб для 50 відвідувачів, «Кальянний зал», місткістю 30 персон, «Кований зал» для невеликої компанії гостей у складі 10 чоловік і просторий літній майданчик.
Меню пропонує популярні й авторські страви європейської та російської кухонь. Акцент зроблено на стравах з мангал-меню.
Серед фірмових страв ресторану «Петровський Бровар» відзначають:
- «Царську» юшку, яку подають з фірмовою настоянкою «Хріновуха»,
- салат з морського гребінця, обсмаженого на грилі,
- фаршировану рибу,
- смажених карасиків,
- млинцеві рулети з лососем,
- рибні та м'ясні набори - «Улов рибалки» і «Видобуток мисливця»,
- котлету з курячої грудинки «По-петровськи»,
- фаршировану фуа-гра й обсмажену в пшеничних сухарях,
- медальйони з телятини під шпинатовим соусом,
- заморське рибне плато з овочами-гриль,
- вареники з м'ясом і шкварками,
- тирамісу.